Sundt-Indeklima ApS

Sundt-Indeklima tilbyder komplette løsninger til virksomheder og organisationer, der ønsker at skabe et sundt og behageligt arbejdsmiljø med renere luft.

Vi kan hjælpe jer med at skabe det bedste indeklima til gavn for de ansattes velvære og sundhed – og pĂĄ den mĂĄde ogsĂĄ til gavn for produktiviteten og virksomhedens vækst. Hos Sundt Indeklima tilbyder vi opsætning og service af professionelle vandvægge valgt ud fra jeres virksomheds behov og ønsker.

Hos Sundt Indeklima er vi eksperter i godt indeklima og har stor erfaring inden for branchen. Vi har gennem tiden været med til at skabe sundere arbejdsmiljøer hos en lang række virksomheder samt organisationer. Vi gør en dyd ud af at sætte os ind i den enkelte virksomheds behov, så vi sammen kan finde den løsning, der passer allerbedst.

Når vi skal vejlede en virksomhed tager vi derfor også altid udgangspunkt i en uforpligtende samtale. I samtalen vil vi gerne høre mere om de udfordringer og gener I evt. føler i det fysiske arbejdsmiljø til hverdag. På baggrund af dette vil vi fortælle om vores vandvægge, og hvordan de kan forbedre indeklimaet og skabe et sundere arbejdsmiljø med færre gener hos medarbejderne.

Lyder det interessant? 

Ring til os pĂĄ telefon 4076 8940 eller send en e-mail til info@sundtindeklima.dk. og aftal et uforpligtende møde, hvor I kan høre mere om vores vandvægge og løsninger til et bedre indeklima.

Information om Sundt-Indeklima ApS:
I dag er det direktør René Møllgren, der leder Sundt-Indeklima ApS, og har siden 2004, arbejdet med, serviceret og udviklet vandvægge og bobbelvægge til store og små virksomheder i Danmark