Spørgsmål og svar om vandvæggene fra Sundt Indeklima ApS

På denne side kan du finde svar på de mest gængse spørgsmål om vores vandvægge.

Vil der være en rislende lyd fra vandvæggen?

Nej, både Aquawall, Anubis40 og Botanique vandvæggen er næsten lydløse. I vil derfor ikke blive generet af unødvendig støj fra dem.

Vi har allerede et klimaanlæg. Hvad kan en vandvæg som et klimaanlæg ikke kan?

En vandvæg er ikke det samme som et klimaanlæg. Hvor klimaanlægget er med til at gøre luften mere tør, vil vandvæggen gøre det modsatte. Vandvæggen befugter luften og skaber et bedre og sundere indeklima.

Bliver der ikke FOR fugtigt med en vandvæg i lokalet?

Vandet fra vandvæggen løber frit ned i sin beholder og blæses ikke ud i luften (som man f.eks. oplever det i supermarkedernes grøntafdelinger). Luften optager derfor kun den mængde fugt, den kan bære med en vandvæg.

Må vi installere en vandvæg, hvis vi bor til leje?

En vandvæg er ikke en fast installation, så ligesom I har skriveborde, planter, kaffemaskiner osv., må I også gerne have en vandvæg, der kan gøre indeklimaet bedre for jeres medarbejdere.

Er det ikke frygteligt dyrt at anskaffe sig en vandvæg?

Nej, en vandvæg er faktisk billigere pr. medarbejder end en frugt- eller kaffeordning.

Fylder en vandvæg ikke meget?

De mindste vandvægge i vores sortiment fylder det samme som et par sko, så kontakt vores konsulent og hør mere om mulighederne for en vandvæg, der passer til lige netop jeres lokaler.

Hvordan kan man rent fysisk mærke forskel, når der bliver sat en vandvæg i lokalet?

Med en vandvæg i lokalet vil tærheden i luften forsvinde og indeklimaet blive bedre. Rent fysisk vil det hjælpe på hovedpine, træthed, tørre øjne og mindre statisk elektricitet (ingen får stød). Det kan derfor få en positiv effekt i form af færre sygedage blandt medarbejderne og en højere grad af trivsel på arbejdspladsen.

Hvad koster en vandvæg?

Prisen på vores vandvægge afhænger af:

  • Antal af vandvægge
  • Aftalens længde
  • Valg af model

Aquawall og Anubis40 er gratis at låne. Man betaler kun for servicen. De flotte Botanique vandvægge kan enten købes eller lejes + service. Kontakt vores konsulent for en uforpligtende samtale om mulighederne.

Hvor mange vandvægge skal man bruge?

Der er mange faktorer der spiller ind i forhold til det anbefalede antal af vandvægge. Det afhænger bl.a. af om der er tale om et sydvendt eller nordvendt kontor. Om der er tæpper eller trægulv i lokalerne, bygningens alder, udsugning, klimaanlæg, kvadratmeter, antal mennesker m.m. Alt dette kan vi tage en snak om og herfra komme med en anbefaling.

Har I andre spørgsmål? Kontakt os for en uforpligtende samtale og få mere information om muligheder og fordele ved vores vandvægge.